Gedreven door service

Eurener zonnepanelen

10 redenen om voor Eurener zonnepanelen te

keizen

  1. 100% Europese zonnepanelen zowel productie als de gebruikte materialen

  2. Minder vervuilend, door korter transport en gecontroleerde schone productie

  3. Goed voor werkgelegenheid in Europa

  4. Top MVO beleid (verantwoordelijk ondernemen)

  5. Zonnepanelen met het hoogste rendement

  6. Beschikken over het ICIM certificaat voor gecontroleerde Europese productie 

  7. Zijn aantoonbaar sterker en esthetisch verantwoord

  8. 4 mm dik getemperd ultra transparant zonnepanelenglas 

  9. Geanodiseerd aluminium frame met luchtkamer voor extra mechanische sterkte 

  10. Hoge weerstand tegen ammonia en andere bijtende stoffen

 

Waarom onze relaties kiezen voor Eurener

zonnepanelen.

 

 

Eurener werkt met de modernste technieken waaronder de nieuwe cel sorteerder. Met deze machine test en controleert Eurener de zonnecellen op vermogen. Alleen zonnecellen met de hoogste technische waarden worden gebruikt, waardoor ieder Eurener zonnepaneel altijd het hoogste rendement behaald. 

                                          

Eurener maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de zonnepanelen de hoogste  efficiëntie en rendabiliteit behalen. Bestand zijn tegen langdurig blootstelling aan verschillende zware omstandigheden zoals vocht, sneeuw en ijs, ammonia/zuren, storm, hagel en temperatuurverschillen.

 

Het productieproces wordt door goed opgeleide procesoperators nauwlettend gecontroleerd zowel met het blote oog, camera’s en computer analyses. Men werkt zeer steriel en laat niets aan het toeval over. Procesoperators van Eurener zijn speciaal opgeleid voor elk onderdeel van het productieproces.

 

Eurener zonnepanelen zijn robuust en mechanisch sterk.  Eurener maakt gebruik van de beste folies, hoogwaardig 4 mm dik ultra transparant glas, UV bestand wit siliconen, zilver geanodiseerd aluminium frame met speciale luchtkamer en soldeert ruim. De hogere mechanische sterkte heeft het voordeel dat men er veiliger mee op het dak kunt werken en maakt de zonnepanelen-installatie en de dakconstructie als geheel sterker.

 

Eurener plaatst zijn cellen op een veiliger en betere manier. Door het slimmer plaatsen van de cellen sluit Eurener uit dat eventuele vochtpenetratie de zonnecellen kan bereiken en aantasten. Waar andere  fabrikanten de zonnecellen tot zeer dicht op de rand plaatsen, plaatst Eurener de zonnecellen op ruime afstand.

 

Eurener maakt gebruik van 4 mm dik hoogwaardig getemperd transparant glas waar andere fabrikanten kiezen voor 3 mm glas. Eurener zonnepanelen zijn hierdoor extra geschikt voor installaties bij bijvoorbeeld sportverenigingen en scholen, waar nog wel eens een balletje de verkeerde kant opgaat. Maar ook voor toepassing bij agrarische- en industriële bedrijven door de extra stevigheid en hoge resistentie. Het speciale glas is bestand tegen glascorrosie en verkleuring wat bij boerenbedrijven en industriële bedrijven noodzakelijk is door de daar vaak aanwezige bijtende stoffen die goedkoop glas kunnen aantasten.

 

Eurener maakt gebruik van een eigen ontworpen hightech frame van hoogwaardig aluminium met luchtkamer. Het zilver geanodiseerde aluminium frame, speciaal ontworpen door de Technische Dienst van Eurener geeft extra weerstand en uitstekende mechanische eigenschappen aan Eurener zonnepanelen. Het geanodiseerde frame heeft een interne luchtkamer, dit heeft meerdere voordelen:

De speciale montage box van Eurener. Vochtpenetratie in de montage box kan veel schade aanrichten. Daarom kiest Eurener om de  montage box met hoogwaardig UV bestendig witte siliconenkit te bevestigen om een volledige levensduur te garanderen. De montage box is extra ruim voor een goede warmtegeleiding en van een kwaliteit die ook op lange termijn niet kan scheuren

 

Eurener laat al 15 jaar niets aan het toeval over